Kokkens menu

Vælg frit mellem tre forskellige forretter, hovedretter og desserter

Forret

  1. Laksetartar - Rygeostcreme - Marinerede grillede agurker - Syltede rødløg - Vilde urter

  2. Carpaccio af dansk okse - Trøffelmayo - Parmasan knas - Årstidens urter

  3. Rimmet torsk - Hummerbisque - Ærter i variation - Dild olie - Urter fra haven

Hovedret

  1. Langtidsstegt dansk kalv - Intens svampepuré - Kejserhatte - Glaceret perleløg - Pebersauce

  2. Unghanebryst - Cremet perlebygotto - Asparges - Ærter - Vesterhavsost

  3. Oksefilet - Blomkål i variation - Ristede svampe - Rødvinsglace

Dessert

  1. Gateau Marcel - Syltede rabarber - Friske jordbær - Vaniljeis

  2. Hvid chokolade panna cotta - Syltede bær - Friske bær - Brændt marengs

  3. Browniebrud - Hindbærganache - Bær - Marinerede nødder - Citronurt

Kokkens egne ord:

Mit navn er Ishak. Jeg er både uddannet cater og kok. Jeg blev udlært på Hotel Koldingfjord og har arbejdet i restaurantbranchen i over 10 år, hvor jeg har vundet adskillige priser, blandt andet jysk- og dansk mester i catering. Jeg sætter kvalitet i højsædet og bruger så vidt muligt kun dansk kød og danske, lokale råvarer.


Jeg har en stor passion for 'fine dining'. Det handler om at få en god oplevelse. Her er alle små detaljer vigtige - alt fra smag til visualitet.